BETINGELSER

Når du handler på jaguta, handler du med JaGuTa og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster 42,- og der er fri fragt på ordrer over 399,-.

Alle bestillinger leveres med GLS eller Post Danmark.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på jaguta har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
JaGuTa
Hør-Ager 2
3250 Gilleleje
Danmark

Mail: contact@jaguta.com

tlf: 26170946

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

REKLAMATIONER

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det bertyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at relamtionen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Du skal reklamere inden for rimelig ti efter, at du har opdaget manglen ved varen. Jeg vil anbefale, at du reklamerer så hurtigt som muligt og inden for 1 måned efter fejlen er opdaget. 

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare eller på forsiden, er der normalt 1-5 dages leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages med Mobilepay, Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og JaGuTa - herunder fortolkning af JaGuTas handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

File is missing in theme klaviyo_tracking.html to show content