Designet af: Anne Brauner

DKK 695,00
DKK 347,50

Produktbeskrivelse

Tennisarmbånd et klassisk stilfuldt feminint smykke. Navnet stammer fra 1987 hvor Chris Evert i en ”US open” finale tabte sit diamant armbånd, fik matchen afbrudt, hvorefter man ledte efter diamanter på banen.

 

Armbåndet er lavet i kirurgisk stål, der er 100 % allergifrit, er ridsefast og uopslideligt. ” Diamanterne ” er Zirkoner der er industrielt fremstillet med en hårdhed og glans, der med den rette slibning giver et eksklusivt look i alle spektrets farver.

 

Et tennis armbånd gir dig en personlig stil og signalerer et feminint look og en stærk personlighed. Brug det til hverdag og fest og skift mellem forskellige kombinationer. Det er ” affordable luxury”

 

Materialet er rustfrit stål ( kirugisk stål ) og er 100% allergifrit.

 

STENENE De fleste smykker fås i 8 farve/sten varianter, dyk ned i vores univers og klæd dig på til enhver lejlighed. Alle stenene er smukt og nænsomt sat sammen i en perfekt og smuk kombination af flotte farver.

 

Mål : 17 eller 18 cm lang kæde

 

Hvilken størrelse passer mig? Vikl en snor rundt om dit håndled i en længde du finder passende / behageligt, mål derefter snoren med en lineal / målebånd.